Activiteiten

Waarom activiteiten bij Op de Stroom:

Allereerst omdat het leuk is. Je leert je lichaam beter kennen en in te zetten ter ontspanning en ter vitalisering. Dit zonder veel te moeten sporten, kracht te zetten of uit alle macht je best te doen.

Er is aandacht voor de vragen die leven bij jou, voor gedachten en verlangens waar je mee worstelt én er is ruimte om volop te lachen met elkaar. Uiteindelijk is het de bedoeling dat jij telkens meer je eigen stroom volgt, ervaart waar jouw kracht ligt en dat jij jouw leven vormgeeft zoals dat bij jou past.

We zijn nuchter, blijmoedig, gevoelig voor wat er in de onderstroom leeft en brengen in beweging wat aandacht nodig heeft. Wij geloven in de helende kracht van de mens en maken gebruik van de wijsheid van lichaam, geest en innerlijk weten om tot groei te komen.

Ons aanbod is wisselend en al komen sommige activiteiten meerdere keren terug; telkens passen we het aan op basis van vraag en nieuwe ideeën. Ons aanbod reikt van Nederland tot Zuid-Spanje, van unieke outdoor leiderschapsretraite tot wandelcoaching en kleinschalige systemische opstellingen. Kijk onder het tabblad Activiteiten voor het actuele aanbod.

Waar:

Nederland: We werken zoveel mogelijk buiten als het weer dat toelaat. (Omgeving Wageningen – Ede – Renkum) Mocht dat niet kunnen vanwege het weer of anderszins dan werken we in de ruimte van Het Waag aan Generaal Foulkesweg 4 in Wageningen.

Bij individuele activiteiten stemmen we het werken buiten of binnen af op jouw vraag en mogelijkheden.

Spanje: samenwerking met Vandam Outdoor; El Burgo, Andalusië. Helaas liggen de Spaanse activiteiten nu stil maar zo gauw het weer kan wordt dit weer opgestart. Hou de website in de gaten!

Deelnemers:

De groepsactiviteiten vinden plaats in relatief kleine groepen. In het aanbod staan data aangegeven voor groepsactiviteiten. Zijn er groepsactiviteiten die je interessant vindt, maar die je liever individueel zou volgen, neem dan contact op met Debora.

Begeleiding:

Bij groepsactiviteiten werken we zoveel mogelijk met twee coaches /ondersteuners:

Debora Smit – lichaamsgericht coach, teamcoach, organisatie-adviseur

Verouschka Huster – (antroposofisch) fysiotherapeut en yoga-docente

Voor individuele vragen kun je terecht bij Debora via debora@opdestroom.nl of telefonisch via 0614212708. Heb je een vraag voor fysiotherapie is, dan kun je terecht bij Verouschka: v.huster@hetwaag.nl