Out and About…You!

Een actieve leiderschapsretraite in het zuiden van Spanje.Out and about… You!

In deze tijd van versnelling en verandering wordt het maximale gevraagd van je leiderschap in de organisatie. Dat vraagt wijsheid vanuit innerlijke balans en rust.
Hoe maak je vanuit innerlijke rust de juiste keuzes? Hoe blijf je in balans wanneer er van alles tegelijk op je af komt?

Ben je toe aan een moment van reflectie? Heb je zin om even vanuit een ander perspectief te kijken naar waar jij mee bezig bent, om van daaruit tot nieuwe inzichten te komen? Lijkt het je waardevol om te ontdekken hoe jij gebruik kunt maken van de innerlijke wijsheid van je lichaam, je kracht te voelen en nieuwe vormen van balans te vinden? Dan is deze unieke retraite misschien wel wat voor jou; een uitgelezen kans om kennis te maken met je kracht, je wijsheid en je innerlijke rust.

Deze retraite onderscheidt zich door een samengaan van coaching en outdooractiviteiten, waarbij de coachvraag leidend is in de activiteiten die worden aangeboden. De coaching start en eindigt in Nederland, de outdooractiviteiten vinden plaats in Zuid Spanje. In deze retraite is specifiek aandacht voor het borgen van nieuwe inzichten in de dagelijkse praktijk.

Nog geen data gepland ivm corona maatregelen.
Klik op deze link voor meer informatie en voel je vrij om vrijblijvend contact op te nemen.

Nieuwsbrief (NB De data worden nog aangepast obv corona maatergelen.)

Deze retraite wordt vormgegeven in samenwerking met Van Dam Outdoor www.vandamoutdoor.nl