Zeer positieve ervaring met individuele begeleiding bij Debora Smit,

Ik had het gevoel dat er iets in mijn lichaam moest gebeuren. Het voelde als stilstaand water, stinkende borrelende poel. Ik beweeg genoeg, gaf aandacht aan mijn lichaam, maar er gebeurde niets. Niet vanzelf. Ik ging naar ballet, doe aan bootcamp, startte regelmatig met lijnen, maak zelf het huis schoon, doe veel in de tuin ….…
Ik kwam bij Debora terecht en door haar begeleiding ging de bal opeens heel hard rollen.

Ze brengt je als het ware in je lichaam waardoor je goed kunt voelen waar werk aan de winkel is. En hoe groot je weerstand misschien ook is om naar die plek te gaan, ga maar gewoon. Debora kan dat begeleiden, heeft vertrouwen, voelt zich er zeker in, houdt alles in de gaten. Ze gaat met je mee en helpt goed voelen, stelt hele goede vragen om zeker te weten dat je goed naar je gevoel luistert, dat je het goed hoort.  Ze gidst je als het ware op je eigen reis, op de aanwijzingen die je zelf krijgt.

De drie bijeenkomsten die ik met Debora heb gehad hebben bij mij voor een grote emotionele doorbraak gezorgd. Ik ben er zo blij mee.  En heel verrassend hoe snel ik het op kon pakken.
Je ontdekt je stroom en daar kun je dan op mee. Heerlijk.

I.S.